Saturday, March 14, 2009

MAN UTD kenak. . . . . .

MANCHESTER UNITED

kenak



.



.



.



.



.



.







.



.



.



.


.


.



LIVERPOOL



Syabas dan tahniah kepada Liverpool kerana berjaya menyumbat 4 jaringan cinta ke dalam gawang Man U. Permainan yang baik dan mantap. Aku rasa selepas sahaja mendahului, perlawanan tersebut sememangnya kepunyaan Liverpool. Corak permainan M.U semalam memang ntah apa-apa. mungkinkah mereka sengaja kalah untuk menghangatkan lagi perebutan jagoan liga musim ini? adakah ini merupakan sebahagian daripada korupsi bola sepak inggeris?

kalah tetap kalah. tapi lawan tetap lawan! hahaha. aku hanya menyaksikan 3 gol liverpul. dan aku bertambah gembira bila menerima pesanan ringkas dari saudara think.


think : nang palat! 4-1 kalah!


pesanan ringkas daripada beberapa penyokong liverpool tidak kurang hebatnya.


Rogi: kemenangan yg indah, choke2 enak sekali, choki2 adik gemari.


Fahmie: Pok, pa hal ya tek? huhuhu
penyokong arsenal juga tidak ketinggalan menyampaikan salam.


Afiq: hmm. . . .
cukup ringkas dan bermakna. dan tidak cukup dengan itu, awal pagi ini aku telah dikejutkan oleh hadiah daripada saudara rogi.
.
.
.
.
.
.

terima kasih rogi!

p/s : menaip blog ini sambil makan choki2 adik gemari. hahaha. pic anchet itu aku pinjam dari saudara sugarush a.k.a hamzah!

10 comments:

  1. liverpool, benfica, as roma...<-taboo buat manchester united (t_t)

    makan choki pun aku sik lalu..
    berik kau jak choki ya..hmphh..sobb..sobb

    ReplyDelete
  2. Liverpool menang pon semadii..gol cara senang..Referee pun tah apa2 sik adil merik red card ok..sengaja mensabotaj MU! erghhhh..

    ReplyDelete
  3. marcella: yalah tek. penyokong liverpool merik kita, makan jak lah~ liga belum berakhir lagi bah, tak pa itu

    felicia: pada pandangan sayalah, red card ya nang patut juaklah. sikpat nak disangkal. terang lagi bersuluh vidic narit baju gerard, sebab mun gerard turn konfem lepas dr vidic. torres ya nang lajuuu~
    form gila nya malam tek. player man utd kebanyakkannya suma sik form. midfield sik idup glak. tevez byk hold bol mun da peluang. apa salahnya merembat jak terus, mun sik byk nya skor. tp yalah tek. . .man utd pun ada masa kalah. hehe

    ReplyDelete
  4. tenang aku mendengar maklum balasmu itu, encik cursive! trimas! =)

    ReplyDelete
  5. saya perneh pekena choki2 itu.

    jgn gundah gulana semua penyokong M.u ya?buang yang keruh ambil yang jernih.takpa2 hari ni ABG SM (nang lelaki) blanja choki2.sebelum pekena choki2 kita telanjang ramai2 k?sambil telanjang kita buat aksi tangan dari ABG AKSI TANGAN.cheriya dan teruskan hari anda dengan telanjang.

    ReplyDelete
  6. marcella: sama2 diucapin.

    1kcl: yeahhh. pekena choki2 sambil telanjang! jgn lupa buat aksi TANGAN RAMAI2!!

    p/s: tak tahan lenggeang indon!

    ReplyDelete
  7. Tahniah Liverpool! yerRRr ehek

    ReplyDelete
  8. ANCHET aku di ambik kau liqqqqqqqqqq!!!!

    ReplyDelete
  9. audio: yerdeh. . urang liverpool duhal. haha. sikpa2. . hehe

    sugarush: aok lah. sikda org lain seANTAP kau ok?? gilos!

    ReplyDelete
  10. MU kalah!! haha
    eksen ilak ..
    ne ndakk..
    hihi..

    ReplyDelete