Thursday, March 26, 2009

myspace.


Jangan malu-malu untuk mengkritik dan mendengar lagu-lagu kami yang tidak seberapa.
Tambah kami jadi kawan anda.
Kami cuma belia dari pekan terpencil yang gemar bermain muzik.
Salam manis.

11 comments:

  1. mo man tai~ all the best bro & ur band too. indie rulez yeyeh!! :)

    ReplyDelete
  2. aku promokan band ini di blog aku. mohon kelulusan.

    ReplyDelete
  3. auk, ku nangga di blog THiNK tek. =)
    uwaaaa.....gney ndak kah muzikal kitak orang bintagor owh? XD <-sik sabar nak dengar!!!!! arrrrrr!!!!!!

    oopss.terlebih suda.

    ReplyDelete
  4. saya masih ingat semasa mula menjinakkan diri dalam myspace ada checkmate error yg add. saya masih tidak tahu sapa gerangan. bila saya cek2 wajah yg rasa kacak...eh..mcam kenal! rupa2nya kau paduhal! semenjak itu..kita berhubungan melalui myspace dgn nama cursive. wp sebenarnya kta sama fakulti jak..mcm jaoh jak. koleh pun kita sama..polah2 sik tauk jak!

    anyway..ya jak asal usul saya kenal band ini.. sekian pok!

    ReplyDelete
  5. shitsurei: hehe. trima kasih bro~

    think: baik! diluluskan! haha

    marcella: sila lah sila. . .huhhu

    vivian: hahaha. wajah rasa kacak! sama fakulti tp macam jauh, sama kolej tapi polah2 sik tauk. . hahaha. mun lalu tersenyum2 gya jak. pa ka reti ya.hahahaha

    ReplyDelete
  6. saya paham kenapa encik PiKiR248 cakap lagu2 kamu macam tbs..mungkin sebab vocal dia bunyi dua orang..

    saya suka dengar tongkah akhir dan siapakah yang screaming? sangat indah~ \m/ kalo menten gitu untuk live memang berdarah hidong saya! lagu tak pernahkan tahu tahu juga membuktikan vocal saudara itu sangat variasi. sangat hebat.

    ReplyDelete
  7. tongkah akhir credit should go to 1kcl while TPT diff person. sapa lic? adi kah?

    ReplyDelete
  8. HAH! SSSAPPO NYE BEDARAH IDONG DENGAR SORO KU TEK? LAK KU MOLAH BERDARAH BIGIK MATO GIK...


    DENGAR C.E MESTI TELANJANG. BARU SUKATAN KERIANGAN ANDA SAMA SEPERTI MENDENGAR NIRVANA.

    SAUDARA CURSIVE...SAYA DATANG DARI HUECO MUNDO MAHU MEMBUAT ONAR DI BLOG ANDA.

    AKU MIKIR 4000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. marcella: saya pun tak tahu bagaimana bak cakap. tapi ketika buat lagu saya akan cuba menyanyi dengan aksi2 kenja seperti yang adam lazarra buat. vox kami memang punya aneka ragam variasi suara dan suka BERTELANJANG!!

    amizonema: aok. Tongkah ya 1kcl & adi. TPT saudara adi jak.

    miak lemeak: kau NDANGGGG lemeak

    ReplyDelete
  10. adam lazarra lebih hangit dari maria ozawa! ;-D
    cis, ada espada(FLASHER telanjang) duhal main2 dalam blog kau owh? he he he . .

    ReplyDelete