Saturday, February 28, 2009

story of a lonely guy


Semalam.

meluangkan masa sepenuhnya bersama keluarga.

gembira.

Hari ini.
kesunyian kembali.
family sudah balik ke Kuching semula.
Jadi aku ambil keputusan untuk memecahkan kesunyian pagi Ahad yang syahdu ini.

.
.
.

.
.
.





Memecahkan kesunyian dengan bingitan yang keluar dari Squier kesayanganku.

Memainkan kembali lagu-lagu Blink 182 dari album Take Off Your Pants & Jacket.

Ini merupakan album terbaik mereka bagi aku.

Trio ini kembali bersatu dan aku tak sabar menunggu album terbaharu mereka musim panas ini.



20 comments:

  1. all the!
    small thing!

    ehehehe..rock juak bilik kau..
    sangat berselerak dan kucar kacir!!!

    poster dari gempak howhhh!!!
    WOOT!!!! ;-O

    ReplyDelete
  2. wahsehhhhhh ada efek guitar juak....!!
    lonely guy apa kamu ni~
    sound pollution guy lah kamu encik..main itu gitar karan..ekekekekeke ;-)

    ReplyDelete
  3. yalah tek, dah kemas kejap, kakya mengarey baru.
    nang banyak poster dari gempak. sbb dolok ku nang tiap bulan beli gempak. dariku form 3 dah stat nampong bilitku ngan poster2 tk..itulah..

    ReplyDelete
  4. sekarang ini kamu FORM berapalah, encik Cursive??
    sampai gitar kamu jadi mangsa goku..adehe..

    hmm! ya! away vs hotspur!
    adakah berbatov diturun padang oleh alex??
    samalah kita saksikan di kaca tv!

    adoh..baru hari tu seri vs inter..hmphhhh..
    tapi aku percaya MANUTD akan cemerlang(glory)!

    ReplyDelete
  5. macam maxwell.


    mulut biso tidak boleh selalu.

    ReplyDelete
  6. remind me of my tiny rabbit-hole in japan...aih...

    sik megarey gilak tangga ku cuma nampak semak sbb poster ya jak.

    ur room reflect u!

    ReplyDelete
  7. marcella : sekarang saya sudah pom 10 rasanya. muda lagi~ ~ ~hahaha. sama2 kita saksikan ya. (glory)

    1kcl : ku nak molah entri ngkah muka2 ku jak kelak. apa macam? aku ni maok kalah ntam max! haha

    amizonema : yalah tek. nang mengarey ntam poster2 ya. dalam perancangan nak nukar bilit. perlu ruang lebih besar dan luas.

    ReplyDelete
  8. tambahan kepanasan yang lemak di bilik itu.tapi saya selalu selesa tidur di situ.bangun pagi pun awal.cuma pernah sekali saya ditimpak KIPAS akibat kecuaian tuan puya bilik....HOH!

    ReplyDelete
  9. akhirnya...
    maseh kah ada kwn mu mau jual guitar yg 4++ termasuk pakej itu?
    aku mau beli..haha

    ReplyDelete
  10. hahahahhaha kenak timpak kipas....bahya na kerja

    ReplyDelete
  11. AMIZONEMA ---> ini kisah benar.pada pagi itu sedang saya nyenyak tidur saya berminpi jatuh...ketika jatuh itu kipas itu juga jatuh atas saya lalu saya menjerit..."HOH!"....saudara cursive rupanya sedang adjust kipas berdiri itu tapi kelapa kipas tertanggal! lalu menimpa kaki saya.real sungguh mimpi itu saya rasakan!!!

    ReplyDelete
  12. telah menang lewat dari sepakan penalty.
    hero Manchester Utd: ben foster (keeper muda)

    ReplyDelete
  13. 1kcl : hahahaha. . .palak kipas ya enggel2, lemak upo kau serta angkat alu nyebut HOH! hahaha, aku tek senyum2 ngator kipas terugok...hahahaha...rotflolwofffwofff.LOLilopop!

    think : ya. . .itu dia~ kelak, mun ku tau, lak ku bagitau~ ~ ~ sasaran ku : AMP MARSHALL di LEE MUSIC CENTA aritu~ ~ ~

    amizonema : lemak muko ogeng time yoooo..hahaha

    marcella : ya. . .banyak peluang disia-siakan. tapi menang akhirnya~ fuhh~ tidur nyenyak semalam.

    ReplyDelete
  14. wahseh?? ADA ORANG MAUK BELI AMP MARSHALL!!!! O_o

    cursive: ya...memang nyenyak. tapi esoknya jadi panda mata panda kerja lalu tidur di bilik rehat (break time bukan ular! helo?)

    ReplyDelete
  15. lonely guy tek lic ow...nikah gik kau lic...cuba gak...ni tauk...bah...nikah gik nun.19hb ramai2 kita mendoakan seorang kawan kita itu k?

    ReplyDelete
  16. marcella: itu sasaran saya! nak belanja saya satu AMP itu? hahaha

    1kcl: kau ingat nikah tuk macam lagu CUBA-CUBA yang didendangkan oleh NEW BOYZ? ? ? ? 19hb kalau tiada aral yang menghalang~

    ReplyDelete
  17. bagus saya belanja kamu butter ciken rice yang kononnya sedap itu... (=_=)

    tomok bukanlah yamashita tomohisa yang saya minati dengan gila itu..sekian terima kasih..

    ReplyDelete
  18. ya lah cuba. bersatu kau teguh...bercerai kawin baru.bukan kamu memang mahu kawan ramai bukan?

    ReplyDelete
  19. memang aku mahu kawan ramai, bukan seperti kamu.

    dalam kepala hanya nak kumpul isteri saja.

    dasar lelaki LEGEND!

    ReplyDelete